Hvordan bruger jeg Viaplay.dk?

Her kan du se, om du har de rigtige indstillinger for Viaplay.dk: Systemkrav. Registrer profil og kreditkort: 1.Bliv medlem ved at oprette en profil og registrere dit kreditkort. 2.Vælg et produkt, du vil købe / leje. Tryk på knappen "lej". 3.Klik for at bekræfte. Hvis du har en gratis-kode, så indtast den i betalingsfeltet og klik på "Tilføj" (vigtigt) . Derefter vil du se, at koden er registreret, og din konto vil ikke blive debiteret. 4.Nu bør du være klar til at se filmen/programmet!