Jeg har købt 2 tv-bokse men mit værdikort dækker kun installation af 1 boks hvad gør jeg?

Viasat betaler for installation af det antal tv-bokse som værdikortet viser. Du kan vælge selv at installere de øvrige tv-bokse. Ellers tag kontakt til montøren inden installationsdagen, hvis du ønsker de skal installere alt dit udstyr. Der er mulighed for at vælge ekstra kabeltræk på det tilsendte værdikort. Hvis valgt vil Viasat opkræve pengene for de ekstra kabeltræk.