Logout

Jeg har købt 2 tv-bokse men mit værdikort dækker kun installation af 1 boks hvad gør jeg?

Viasat dækker som udgangspunkt kun omkostningerne for installation af én TV-boks. Ønsker du at montøren skal installere evt. flere TV-bokse, kan du bruge det tilsendte værdikort og vælge ekstra kabeltræk. Afregningen af ekstra kabeltræk sker direkte igennem Viasat og kommer på næstkommende regning. Du har selvfølgelig også mulighed for selv at installere dine ekstra TV-bokse, men Viasat foreslår at få en professionel til at klare det.