Kundeservice til Viasat Parabol-tv kunder

Hos Viasat vil vi gerne skabe gode oplevelser for dig som kunde. Det gælder også, når der opstår spørgsmål til teknik, abonnement og regninger.

Viasat Sommerhus-app

Med vores nye Sommerhus-app, giver vi dig mulighed for at åbne og lukke for signalet, på en nem og enkel måde.

Tv-bokse

Her finder du alle Viasats tv-bokse, hvor du kan hente manualer og instruktionsfilm, hvis du er i tvivl om noget.

Frekvensliste

Viasats frekvensliste med information om programmer, frekvenser, kanalplaceringer og sendetidspunkter.

Installation

Installation

Ønsker du selv at foretage installation af tv-udstyr, så finder du mere information om opsætning her.

Forældrekontrol

Viasat forældre-kontrol

Nu kan du selv vælge hvad dine børn eller teenagere skal have adgang til at se på deres tv på værelset.

Har du spørgsmål?

Kontakt os

Finder du ikke svar på dine spørgsmål på vores hjemmeside, så finder du kontaktinformationer og åbningstider her.

Kanalnyheder

Hold dig orienteret om kanalændringer, nye frekvenser og nye kanaler hos Viasat.

Servicecheck

Viasat Servicetjek

Måske har din parabol rykket sig, og måske trænger tv-boksen til en opdatering. Begge dele kan give fejlmeddelelser, billedudfald og manglende kanaler. Hvis du oplever dette, kan et servicetjek hjælpe.