Viasat Sommerhus App

Så bliver det ikke meget nemmere

Med vores nye Sommerhus-app, giver vi dig mulighed for at åbne og lukke for signalet, på en nem og enkelt måde.

Med ganske få klik, får du adgang til alt det bedste indhold på dit tv i sommerhuset og har du brug for enten at forlænge perioden eller lukke signalet, så gøres dette også i et snuptag.

Læs om mulighederne herunder og skynd dig at hente appen, så du også har mulighed for at styre signalet efter behov.

Hent Sommerhus-appen

Hent Sommerhus-appen

Viasat sommerhus-app er gratis at hente og bruge.
Appen er tilgængelig til smartphones til Android (kompatibel med Android 4.1 eller nyere) og Apple (kompatibel med iOS 8.0 eller nyere). Søg efter ”sommerhus” eller ”viasat” i App Store eller Google Play.

Appen kan ikke hentes til iPads eller andre tablets.

Åben og luk guide:

Herunder ser du hvor nemt og enkelt du kan åbne og lukke for dit tv-signal i sommerhuset, med vores sommerhus app.

Startskærm

Du logger ind med dit kort- og postnummer.

Vælg antal dage

Du vælger nemt antal dage ved at dreje på hjulet og trykke 'OK'.

Vælg flere dage

Hvis dine planer ændrer sig, kan du vælge flere dage ved at dreje på hjulet.

Luk tv-signal

Ønsker du at lukke tv-signalet før den tidligere valgte periodes afslutning, så kan dette også gøres i appen.

Send tv-signal igen

Oplever du at signalet ikke går igennem til din tv-boks, så kan du gensende det via appen.

Menuen i appen

Du kan også kontakte os via appen - enten over telefon eller mail - og logge ud.

Total Fritid fra Viasat - ta' alle dine tv-programmer med i sommerhus!

TOTAL FRITID: Danmarks mest fleksible tv-løsning til sommerhuset

Med Total Fritid betaler du kun for de dage, du vil se tv. Du får adgang til vores største tv-pakke samt fri adgang til en verden af serier, film og sport på Viaplay. Betal efter behov - og kun for de dage du vil se tv.

20 kr./dag

Viasat Kundeservice & Support

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål til vores produkter eller hvordan du bestiller, så sidder vi klar alle hverdage mellem 8.00-20.00 og weekend 10.00-16.00.

Ring til os på:    45 100 100