Parabol-tv installation & teknik

Find alle de informationer du har brug for i forbindelse med installation af dit Viasat parabol udstyr

Installation & teknik

Hjælp til installation af dit parabol udstyr!

Når du bestiller en Viasat tv-pakke, får du mulighed for at vælge en dato for installationen af dit udstyr, så kan du læne dig trygt tilbage i sofaen og nyde dit nye udbud af tv-underholdning.

Ønsker du selv at foretage installation af tv-udstyret, så finder du mere information om opsætning af dit udstyr på disse sider.

Installationsguide

Få hjælp til hvordan du installere din parabol, tv-boks eller trådløse forbindelse.

Installationspakker

Læs om Viasat Standard installation samt installationer med ekstra kabeltræk.

Installationsfilm

Med Viasats installationsfilm, bliver du guidet nemt og enkelt gennem forløbet.

Satellit & kort

Find de tekniske specifikation vedrørende din parabol og lidt information om tv-kortet.

Forældrekontrol

Viasat forældre-kontrol

Nu kan du selv vælge hvad dine børn eller teenagere skal have adgang til at se på deres tv.

Tips & tricks

Tips & tricks

Find flere tips, tricks og oplysninger om kendte begrænsninger vedrørende din Viasat tv-boks.

Genbrug tv-boksen

Genbrug tv-boksen

Elektronikaffald bør sorteres og behandles, så det belaster miljøet mindst muligt.

Viasat Servicetjek

Måske har din parabol rykket sig, måske er den slidt efter mange år i det danske vejr eller også trænger din boks eller dine kabler til at blive tjekket igennem og at blive opdateret.

Det hele kan give fejlmeddelelser og billedudfald, som gør, at du ikke får det hele ud af dit abonnement.

Et servicetjek kan hjælpe dig med, at du ikke går glip af noget.