Din guide til den nye udgave af Menuen på tv-boksen

Velkommen til det forbedrede menu på din tv-boks. Vi guider dig igennem menuen på din tv-boks trin for trin.

Sådan kommer du i gang

Tryk på VOD-knappen på din fjernbetjening, for at starte Viaplay på tv-boksen.

Hovedmenu

I hovedmenuen kan du se alle Viaplays funktioner på din tv-boks.

Tv-arkiv

I tv-arkivet får du adgang til tidligere viste programmer fra udvalgte kanaler i din tv-pakke f.eks. serier, børneprogrammer, dokumentar og film.

Viaplay

Et bredt udvalg af tv-serier, film og sport, som du kan se derhjemme på din tv-boks.

Tv-guide

En programguide til kanalerne i din tv-pakke, favoritliste, optagefunktion og meget andet.

Lejefilm

Lej alle de nyeste film og populære klassikere med et enkelt tryk på din fjernbetjening.

Viasat Film

Når du har Viasat Film kanalerne får du adgang til et stort udvalg af film på din tv-boks.

Planner

Med planner får du hjælp til at planlægge dine tv-oplevelser.

Opsætning

Under opsætning finder du indstillinger for lyd og billede, mulighed for at opsætte din favoritliste samt børnesikring af kanaler.

Øvrige

Her finder du et bredt udvalg af radiokanaler.

Kan du ikke få adgang til Viaplay på din boks?

Viaplay på tv-boksen er en del af dit abonnement.
For at aktivere Viaplay på din HD tv-boks skal boksen tilsluttes internettet, og du skal eventuelt slukke og tænde for strømmen til boksen. Har din boks ikke harddisk, skal du også bruge et Viasat USB-stik.

Du kan læse mere om, hvordan du får internet på din tv-boks og installerer Viasat USB-stikken her.

Har du stadig behov for hjælp til at aktivere Viaplay på din tv-boks, ringer du blot til os på 45 100 100. Vi hjælper dig på vej, så du får endnu større glæde af dit Viasat abonnement.

Viaplay i din parabol tv-pakke

Viaplay.dk til Viasat parabol-tv kunder

Udvalget af programmer, sport og film på Viaplay.dk, afhænger af, hvilken Viasat tv-pakke du har.

Aktiver din konto
Vær klar til at indtaste dit kundenummer. Det finder du på din faktura eller på din abonnementsaftale fra Viasat.