Tilslutning af Viaplay på tv-boksen

Når du skal til aktivere Viaplay på din HD/HD+ tv-boks skal boksen være tilsluttet internettet. Det kan du gøre ved hjælp af to trådløse enheder og ethernet kabler. Har du en HD tv-boks skal der også anvendes et USB-stik fra Viasat.

I de 2 følgende instruktionsvideoer kan du se, hvordan du gør.

Play video

Tilslutning af USB-stik til tv-boksen

Play video

Tilslutning af trådløse enheder til tv-boksen

Tilslutning af Viaplay

På disse links kan du finde yderligere hjælp til Viaplay på din tv-boks.

Under tv-bokse finder du bl.a. info om softwareopdatering.

Viaplay i din parabol tv-pakke

Viaplay.dk til Viasat parabol-tv kunder

Udvalget af programmer, sport og film på Viaplay.dk, afhænger af, hvilken Viasat tv-pakke du har.

Aktiver din konto
Vær klar til at indtaste dit kundenummer. Det finder du på din faktura eller på din abonnementsaftale fra Viasat.

Se Viaplay på din tv-boks - følg manualen og få nem adgang til film og serier