Logout

Tv-bokse til parabol-tv

Hos Viasat har vi mange tv-bokse, så her finder du vej til lige netop den tv-boks du har tilknyttet din tv-løsning, hvor du har mulighed for at finde manualer og instruktionsfilm

HD-boksen fra Samsung

Samsung SMT-S5140

Vores standard TV-boks, HD-boksen fra Samsung, er sikker og stabil, med Dolby Digital lyd, børnesikring og en brugervenlig menu

Lidt fakta om HD-boksen:

    •    Høj stabilitet
    •    Hurtige og brugervenlige menuer
    •    Let og overskuelig programguide med mulighed for at lave favoritlister
    •    Optisk lydudgang til Dolby Digital-flerkanalslyd

Ultra HD-boksen fra Samsung

Samsung UHD tv-boks fra Viasat

 

Ultra HD-boksen fra Samsung kan tilkøbes med harddisk, når du køber en tv-pakke fra Viasat. Med en Ultra HD-boks med harddisk, kan du pause, spole og optage programmer.

Lidt fakta om Ultra HD-boksen:

    •    Kan vise Ultra HD
    •    Indbygget Wi-Fi
    •    Markant mindre end andre bokse
    •    Hurtige menuer
    •    Let og overskuelig programguide med mulighed for at lave favoritlister
    •    Optisk lydudgang til Dolby Digital-flerkanalslyd

Pris: 999 kr

FÅ EN BOKS MED DIGITAL TV-TUNER HOS VIASAT

Hos Viasat får du nem adgang til det digitale tv signal via din modtager-boks. Den fungerer som digitalt tv tuner. Du behøves derfor ikke have et tv med indbygget digital modtager.

I Viasat Total har vi samlet nogle af de mest populære danske og internationale tv-kanaler. Det betyder, at du kan se masser af sport, film, serier, nyheder og dokumentar hver dag – året rundt. så kan du virkelig få glæde af den digitale tv-tuner.

Når du bestiller en tv-pakke fra Viasat, er det selvfølgelig vigtigt, at du har det rigtige udstyr, og at det er installeret korrekt. Det sørger vi for. 

Boksen er din digitale tv-tuner. Det er en DVT-S tuner (Digital Video Broadcasting-Satellite) og sikrer, at du modtager signalet korrekt.

Find vejledning til brug af din boks

Herunder ses en liste med de forskellige boks-typer, der kan bruges i forbindelse med et Viasat-abonnement.

Hvis du klikker på den boks, du selv ejer, kan du finde alle manualer og brugsvejledninger til netop din boks.

SE ULTRA HD HOS VIASAT

Viasat Ultra HD sender de største kampe live fra de bedste ligaer i en overtruffen billedkvalitet. Du kan se udvalgte livekampe fra bl.a. Champions League, Premier League og Serie A. Desuden kan du, mellem liveudsendelserne, se optagelser fra Red Bull, som giver en smagsprøve på, hvor deltaljerede og flotte optagelserne kan blive i Ultra HD.

Bemærk, at du skal have et Ultra HD-tv for at kunne se kanalen.  

promo-kortlaeser-2016.png

Viasat Kortlæser

Viasats kortlæser er en enkel løsning, hvis du vil se tv uden en tv-boks. Kortlæseren sættes direkte ind i dit tv og tv-kortet skal sidde i kortlæseren.

Kortlæseren kan kun bruges til udvalgte tv-modeller.

Hvad er en TV-tuner?

Efter 1. november 2009 skiftede vi herhjemme til digitalt tv-signal på det jordbaserede sendenet – det vil sige signalet til tagantenne, nærmere bestemt et DVB T-signal (digital video broadcasting terrestrial).

For fortsat at kunne se tv måtte brugerne sørge for, at de kunne modtage digitalt tv, og en af løsningerne var at anskaffe sig en tv-tuner. En digital tv-tuner er en elektronisk komponent, der oversætter det digitale signal til et sprog, dit tv forstår.

En tv-tuner ses oftest som en lille box koblet til et tv, men på de fleste nyere tv ses tuneren slet ikke, fordi den er bygget ind i selve tv-apparatet.

 

Hvorfor skal jeg have en TV-tuner?

Du skal have tv-tuneren for at se digitalt tv, medmindre dit tv allerede har en indbygget tv-tuner.

Det, tuneren gør, er at omforme signalet til en række digitale data-strømme baseret på enten Mpeg2 eller Mpeg4-teknologi, som resulterer i en bedre billedkvalitet og lyd. En tv-tuner med Mpeg4 betyder, at den også kan læse de tv-kanaler, der sendt ud i Mpeg4.er altså den nyeste generation herhjemme af tv-teknologi, og du opnår mange fordele ved at konvertere.

Med Viasats løsning slipper du dog for at spekulere videre i  tv-tunere, Mpeg4 osv.Her får du det hele samlet i én pakke, så du er klar til at modtage digitalt tv direkte fra parabolen.

 

Digital tv-signal – den helt rigtige løsning

Med overgangen fra analog til et digitalt tv-signal blev lyden bedre og billedkvaliteten højere. Selv om det digitale tv-signal har forbedret modtagelsen markant, så er det ikke alle, der har fået det fulde udbytte af tv-signalet.

EU bekendtgjorde den 1. november 2009, at mange lande inden for EU skal slukke det analoge antennesignal. Det har betydet, at mange antennemaster er skiftet fra analog til digitalt signal. Hvis du vil udnytte de mange fordele ved et digital tv-signal, så skal du have en digital modtager-box og en indholdsrig tv-pakke med underholdende kanaler.

Med Viasat modtager du det digitale tv-signal i højeste kvalitet og kan samtidig nyde et lydbillede, der er langt ud over det sædvanlige. Ud fra den overskuelig programguide har du ligeledes mulighed for at lave favoritlister.

MED VIASAT TOTAL FÅR DU:

Med en Viasat Total-pakke får du maximalt ud af dit digitale signal. Viasat-kanalerne giver adgang til et stort udvalg af film i alle filmgenrer. Familiefilm, actionfilm, dokumentarer og meget mere tv-underholdning.

Følg med i fodboldkampe fra den danske superliga og den verdensberømte Champions League turnering. Viasat har tv-rettighederne til mange store danske og udenlandske topbrag og pokalkampe.

Når du køber Totalpakken fra Viasat, følger Viaplay automatisk med, og giver dig adgang til mange flere tv-oplevelser!