Logout

Det nye år byder på nye kanaler

6’eren, Nicktoons og MTV

Fra den nærmeste fremtid vil Viasats kunder have endnu mere grund til at se fjernsyn, end de allerede har. Viasat vil nemlig tilbyde tre nye kanaler til kunderne, som de snarligt får glæde af.

Nicktoons hos Viasat

6’eren bliver en del af Viasats store sportsunivers

Viasat åbner fra 1. januar 2017 op for kanalen "6’eren". Det betyder endnu mere fodbold og action til Viasats parabolkunder. Læs mere om kanalen her.

Nicktoons kommer til Norden med Viasat

Nicktoons, som er en del af Nickelodeons kanalportefølje, tilbyder sine seere verdens bedste animerede serier, og fra den 1. februar vil kanalen være tilgængelig for Viasat-abonnenter i  Danmark. I Danmark er det Viasat-abonnenter via parabol og Viasat IPTV-abonnenter via Waoo som får adgang til Nicktoons fra den 1. februar. Derudover vil store dele af kanalens indhold være tilgængeligt på Viaplay – den førende streaming-tjeneste i Norden. Læs mere om kanalen her.

Basis-kunder får adgang til MTV

I løbet af foråret får endnu flere af Viasats parabolkunder mulighed for at se MTV, når kanalen tilføjes i Basis-pakken. Læs mere om kanalen her.

Sådan finder du de nye kanaler

Når du ser tv via en SD-boks, skal du lave en manuel kanalsøgning for at se alle dine kanaler efter ændringerne. Har du en HD- eller Ultra HD-boks, bør boksen selv opdatere kanalerne. Sker det ikke, kan du selv lave en manuel kanalsøgning for at finde kanalerne.

Kanalpladser

6’eren finder du på kanalplads 27.
Nicktoons har endnu ikke fået en kanalplads. Vi opdaterer dig her på siden, så snart den er fastlagt.
MTV Danmark finder du på kanalplads 54, hvis du har en SD-boks. Hvis du har en anden boks ligger den på kanalplads 46 eller 68 (afhængig af din boks).
 

Relaterede kanaler

Viasat Total tilbyder det største udvalg af kanaler med film og underholdning for børn og unge, sport, serier og film. Med Total-pakken får du adgang til det hele samt det spændende Viaplay-univers. Skift til Viasat Total i dag og få adgang til det bedste tv for børn, unge og voksne.

TV3+

TV3s søster kanal med endnu mere underholdning og sport - TV3+ byder på spændende underholdning som Simpsons, Top Gear, Krimicentralen og masser af fodbold og Formel 1.

Vh1

Vh1

Alle de store hits gennem tiden - Den bedste musik fra 60'erne og frem til i dag.

Disney Channel

Disney Channel

Disney Channel er tv-kanalen for hele familien!

Hver dag vises populære serier for store og små, og hver aften i weekenden sendes familiefilm.

Bestil NU:

Viasat parabol-tv

Ring på telefon:

45 100 100


Hvorfor vælge Viasat?

  • Du får perfekt lyd- og billedkvalitet
  • Den bedste underholdning
  • Gratis levering og installation

Med parabol-TV fra Viasat får du

De bedste TV-kanaler
Adgang til stort film- og serie-arkiv
Adgang til udlejningsfilm
Mulighed for tilslutning i flere rum
TV på mobil og tablet
ViaPlay streaming service