Logout

Film, sport og dokumentar på Viasats tv-kanaler

Film

Viasat Film kanalerne

Viasats filmkanaler byder på film fra de mest populære genrer - praktisk opdelt og lige til at gå til for enhver filmelsker.
 

Sport

Sportens hjemmebane

Viasat har samlet de stærkeste sportsrettigheder og folder det hele ud for dig i en intens vifte af verdensklasse-begivenheder.
 

Dokumentar

Dokumentar

Når folk kun forbinder Leonardo med Titanic og ikke også med Mona Lisa, halter det historiske overblik lidt bagefter.
 

Underholdning

Helt I Skoven - underholdning hos Viasat

På Viasats kanaler bliver du underholdt med programmer om livsstil, kost, skønhed, mode, drømme og virkelighed.

Nyheder

Nyheder døgnet rundt hos Viasat

Viasats nyhedskanaler giver dig breaking news, dybdegående dokumentar og nyhedsjournalistik i højeste kvalitet.

Børn

Børnekanaler på Viasat

Viasats børnekanaler giver dig og dine børn et bredt udvalg af tegnefilm, børne- og ungdomsserier og andre underholdende og lærerige programmer.

Få ET KÆMPE UDVALG af de mest populære danske og udenlandske tv-kanaler

Total-pakken fra Viasat giver dig masser af tv-kanaler med sport, film, underholdning, serier, dokumentar, børne-tv og nyheder.

Hvis du leder efter gode tv-kanaler, så behøves du ikke lede længere. Viasats tv-kanaler indeholder alt hvad hjertet begærer.

Med Total-pakken bliver det let at finde noget godt i fjernsynet. Alle vores film- og dokumentar-kanaler har ingen reklameafbrydelse, hvilket sikrer dig den bedste tv-oplevelse.

VIASAT Total-pakken giver dig:

Tv-kanaler med danske og udenlandske nyheder

Uanset om du konstant har en finger på pulsen eller blot skimmer danske nyheder, så tilbyder Viasats nyhedskanaler blandt andet TV2 NEWS til de nyhedsinteresserede. TV2 NEWS er Danmarks største nyhedskanal, som dækker landsdækkende nyheder fra Danmark.

Foruden TV2 NEWS, så viser DR1, DR2 og TV2 jævnligt nyhedsudsendelser fra hovedstaden og de lokale regioner. Uanset om du vil følge med i det danske valg i fjernsynet, eller interesserer dig for gidselstagninger af danske sømænd i Somalia, så er du altid kun et klik fra de bedste danske nyhedsudsendelser.

Hvis du vil ud over de danske grænser og have tv-kanaler, der dækker udenlandske nyheder, så kan Viasat tilbyde dig de verdensanerkendte nyhedsstationer: CNN, BBC World News, CNBC Europe og mange flere.

De udenlandske tv-kanaler giver dig et unikt og enestående indblik i den globale verdenssituation. Med korrespondenter i hele verden, kan man følge optakter, optøjer og se rapportager midt i orkanens øje. Dansk politik bliver i højere grad inspireret og påvirket af udenlandske tendenser og bevægelser. Derfor giver de udenlandske tv-kanaler en værdifuld forståelse for de debatter, der skyller ind over Danmark.

SVT1 og NRK giver dig nyheder fra Sverige, Norge og resten af verden på henholdsvis svensk og norsk. Følg med i vore nordiske naboers overskrifter med nabolandskanalerne, som er en del af alle Viasats tv-pakker.

Du går aldrig mere glip af vigtige sportskampe og sportsbegivenheder!

Hvis du følger med i dansk og udenlandsk fodbold, så skal du ikke længere bekymre dig over, om du har den tv-kanal som viser aftenens Champions League kamp. Viasats sportskanaler dækker nemlig alle danske Superliga kampe, Premier League kampe samt UEFA Champions League.

Selvom fodbold er populært, så ved vi også, at mange andre sportsgrene er mindst lige så vigtige at følge med i. Derfor dækker Viasats kanaler en lang række sportsgrene og populære sportsbegivenheder, så som Formel 1, Golf og Speedway.

Film for enhver smag

Her hos Viasat ved vi, at underholdning er en smagssag. Derfor har vi valgt at samle alle de bedste kanaler i en stor pakke. Vi ved, at ingen kan holde ud at se de samme film om og om igen. Vi tilbyder de bedste og nyeste film inden for alle populære filmgenrer. 

Med Viasat Total får du adgang til samtlige filmkanaler, så du aldrig står uden underholdning - uanset om du er i humør til action, comedy eller drama.

Dokumentarer - Interessante emner med professionel dybde

Hvordan overlever man på toppen af Mount Everest, efter man mirakuløst har overlevet et lavineskred, som har efterladt én uden klatreudstyr eller madrationer? Det kunne være en af mange spændende dokumentarer som bliver vist på vores dokumentarkanaler. Se de bedste dokumentarer med Viasats mange tv-kanaler. Dokumentarer om dyr, natur, historie, sport, kriminalitet og meget mere.

Tv-kanaler for børn - Forkæl ungerne med sjov og lærerig børneunderholdning

Viasat har alle børnenes favorit-tegneserier på vores børne tv-kanaler. Disney Channel, Disney Junior, Disney XD, Boomerang, Ramasjang, Nickelodeon, Nick Jr., Nicktoons og Cartoon Network sender både gamle klassikere og moderne animations-tegnefilm.

Med mere end 8 populære børne tv-kanaler kan Viasat underholde børnene med sjove og lærerige børneserier.

Når børnene får venner på besøg, så er der masser af tegnefilm og serier at vælge imellem. 

Underholdning hos Viasat - det bedste i reality, film og serier

Er du til celebrity gossip, Familien på Bryggen, reality shows som Robinson og Paradise Hotel eller underholdende dokumentar som Luksusfælden og Mit Plastikmareridt? Så er Viasats underholdningskanaler lige noget for dig! I Viasat Total-pakken finder du blandt andet TV3, TV3+, TV3 Puls, E! Entertainment, Kanal 4, Kanal 5 og MTV - kvalitetskanaler, der kappes om at give dig den bedste underholdning fra Danmark og resten af verden.

Tv-kanaler HOS VIASAT

Hvilke tv-kanaler får jeg hos Viasat?

Det varierer alt efter hvilken pakke, du vælger. Med Viasat Total får du en samlet pakke med mere end 60 af de mest populære tv-kanaler og dermed får du adgang til alle Viasats kanaler.

Hvilke kanaler får jeg med Viasat Total?

Oversigt over tv-kanaler: Totalpakken inkluderer bl.a. kanalerne fra Danmarks Radio såsom DR 1, DR 2 samt de nye DR kanaler, der blev introduceret i forbindelse med digitaliseringen af det danske tv-signal. TV2 er selvfølgelig også en del af Viasats kanalpakke – herunder TV2 Zulu, TV2 Charlie og TV2 News.

De populære kanaler fra TV3 får du også sammen med en række af de bedste udenlandske kanaler. Du får med andre ord masser af film, sport, børne-tv, dokumentar, reality og nyheder, samt en masse andre kanaler. Se kanaloversigten højere oppe på siden.

Skal jeg investere i en digital tv-tuner?

Nej – En Viasat-pakke er en samlet løsning, som blandt andet indeholder en tv-box og en parabolskål. Du får det rette udstyr og er hurtigt klar til at se digitalt tv uden at tænke på udstyr til tv-kanalerne og frekvenserne.

Få dine favorit tv-kanaler hos Viasat

TV fra Viasat - vi giver dig det bedste indenfor sport, underholdning, reality, nyheder og dokumentar