Dokumentar på den helt rigtige måde

Når folk kun forbinder Leonardo med Titanic og ikke også med Mona Lisa, halter det historiske overblik lidt bagefter. Derfor er det godt, vi har Viasat History, hvor man kan lære noget nyt hver dag. Viasat Explorer bør også være en del af dit pensum – her inviteres du nemlig med på eventyrlige rejser, oplever de sejeste maskiner og bliver vidne til rystende afsløringer af skandaler, korruption og andre mysterier. Er du mere til naturoplevelser, kan du glæde dig til de flotteste dokumentarfilm på Viasat Nature og National Geographic Channel. Sidstnævnte kan du endda se i HD.

Viasat History / HD

Viasat History / HD

For at forstå nutiden, skal man kende fortiden. På Viasat History får du både verdenshistorien, oldtidens og den moderne tids historie præsenteret på en relevant og spændende måde.

Viasat Explore / HD

Viasat Explorer / HD

Viasat Explore udfordrer din eventyrlyst - Fyldt med eventyr og ekstreme oplevelser. Kanalen blander dybdeborende dokumentar med indholdsrige ekspeditioner og ekstrem sport.

Viasat Nature / HD

Viasat Nature / HD

De bedste dokumentar-, natur- og dyreudsendelser - Viasat Nature er dokumentarfilm i høj kvalitet med det bedste fra dyrenes og naturens verden.

National Geographic / HD

Se dybdegående, undersøgende og underholdende dokumentarudsendelser og dokumentarfilm hos Viasat, f.eks. naturudsendelser fra National Geographic Channel.

Her får du endnu mere eventyr - den prisbelønnede kanal byder på et nyt og udfordrende syn på verden. Giver os også ny indsigt inden for videnskab, teknik og natur.

Nat Geo Wild / HD

Nat Geo Wild / HD

Oplev de bedste og mest nærgående optagelser med vilde dyr nogensinde set på tv. Nat Geo Wild er dedikeret til at levere en unik indsigt i naturens verden, miljøet og de fantastiske væsner, der bebor det – og det er i den bedste kvalitet.

Bestil de bedste dokumentar kanaler hos Viasat

tv-dok-nat-geo.jpg

Se dybdegående, undersøgende og underholdende dokumentarudsendelser og dokumentarfilm hos Viasat, f.eks. naturudsendelser fra National Geographic Channel.

Med Total-pakken får du adgang til alle de bedste dokumentaroplevelser
 

Med en tv-pakke fra Viasat får du det bedste og mest seriøse udvalg af dokumentarfilm og –udsendelser på vores kanaler. Vil du have dit tv-program fyldt op med dybdegående dokumentarer, skal du vælge Viasat – og får meget mere. Hos Viasat får du ud over det bedste dokumentar-tv:

  • 60 tv-kanaler
  • 20 HD-tv-kanaler
  • Film, serier og sport på Viaplay
  • Gratis levering og installation

Find de bedste dokumentar oplevelser

Tv-kanaler

Dokumentar tv-kanaler