Logout

Se de bedste og sjoveste komedier på Viasat Film Comedy

Se de sjoveste film på Viasat Film Comedy

Viasat Film Comedy sender de bedste og sjoveste komedier, du kan finde. Her er et bredt udvalg af nye sjove film, klassikere komedier, der tåler et gensyn samt danske og udlandske film. På Viasat Film Comedy kan du være helt sikker på altid at kunne se sjove og underholdende film dagen lang.

Viasat Film Comedy starter allerede med at sende fra kl. 05 om morgenen, og stoppper først efter midnat, så uanset hvornår, du trænger til at få et godt grin, kan du tænde. Viasat Film Comedy er sammensat med komedieelskeren for øje. Det betyder, at her finder du det bedste miks mellem nye og gamle komedier samt danske og udenlandske film.

De mest underholdende komedier fra Danmark og udlandet

På Viasat Film Comedy kan du være sikker på altid at finde en god blanding af komedier fra Danmark og udlandet. Her finder du de sjoveste film - altid! Vi sender både klassiske komedier, som tåler et gensyn, samt nye komedier, du kan grine af for første gang!

Relaterede kanaler

Viasat Total byder på et bredt udvalg at filmkanaler med film for enhver smag - comedy, drama, action, familiefilm og filmklassikere. Skift til Viasat Total i dag og få adgang til et vidtfavnende univers af film-oplevelser.

Viasat Film Family

Viasat Film Family / HD

Film for hele familien - Der er film for børn og unge plus romantiske komedier for alle aldersgrupper.

Viasat Film Hits

Viasat Film Hits

”Viasat Film Hits” er et stærkt udbud af de største hits – lige fra blockbusters, tidsløse klassikere til prisvindende dramaer og nordiske billetsælgere.

Viasat Film Action

Viasat Film Action / HD

100% adrenalin - Viasat Film Action er kanalen, der sikrer aftenen med bunkevis af forrygende actionfilm, spændende thrillere og gysere.

Viasat Film Premiere

”Viasat Film Premiere” frister med de allerbedste titler, hvad enten de kommer frisk fra Hollywood, fra internationale producenter eller Danmark. Du får 4-5 premierefilm om ugen og et stort udbud af nye film.

Bestil NU:

Viasat parabol-tv

Ring på telefon:

45 100 100


Hvorfor vælge Viasat?

  • Du får perfekt lyd- og billedkvalitet
  • Den bedste underholdning
  • Gratis levering og installation

Med parabol-TV fra Viasat får du

De bedste TV-kanaler
Adgang til stort film- og serie-arkiv
Adgang til udlejningsfilm
Mulighed for tilslutning i flere rum
TV på mobil og tablet
ViaPlay streaming service

På Viasat Film Comedy finder du de sjoveste komedier fra både Danmark og udlandet. Her er den bedste underholdning. Læs alt om Viasat Film Comedy her.