Sport er ikke bare sport

Viasat har samlet de stærkeste sportsrettigheder og folder det hele ud for dig i en intens vifte af verdensklasse-begivenheder. Hos os kommer du i selskab med alle sportens stjerner – og tættere på end nogensinde i superskarp digital eller HD-kvalitet!

TV 2 Sport / HD

TV 2 Sport / HD

TV 2 SPORT fokuserer på danske rettigheder og på store events. Sportskanalen vil - foruden øget dækning af dansk håndbold - bl.a. vise slutrunder i håndbold og fodbold, OL, dansk ishockey og cykling.

TV3 SPORT 1 / HD

TV3 SPORT 1 / HD

Premium sportskanal, der blandt nøglerettighederne har Champions League fodbold, Superligafodbold, håndbold, NFL, Wimbledon-tennis, Ishockey VM, dansk ishockey, NHL og badminton.

TV3 SPORT 2 / HD

TV3 SPORT 2 / HD

Premium sportskanal, der blandt nøglerettighederne har WTA-tennis med Caroline Wozniacki, international boksning, dansk håndbold, dansk pokalfodbold, Betsafeliga, speedway og andet motorsport.

TV3+ / HD

TV3+ / HD

TV3s søster kanal med endnu mere underholdning og sport - TV3+ byder på store sportsbegivengeder, spændende underholdning som film, serier, familie programmer og meget mere.

Eurosport Danmark

Eurosport Danmark

Eurosport Danmark er spækket med indhold som ATP tennis, motorsport, Ultimate Fighting og ikke mindst masser af fodbold fra f.eks. Serie A, Superligaen, Europa League og den hollandske Æresdivision.

Canal9

Canal9

CANAL9 er sport, underholdning, film og serier. Her får du endnu mere fra sportens verden – krydret med en perlerække af de bedste film og serier.

Viasat Xtra

Som Viasat parabol-tv kunde får du særlig adgang til en perlerække af Xtra sportsoplevelser. På Viasats Xtra-kanaler får du meget mere ud af netop din favorit sportsgren.

Viasat Golf / HD

Det er muligt at få Viasat Golf hos en række forskellige tv-udbydere. Prisen afhænger blandt andet af typen af abonnement.

Bemærk: Viasat Golf er en tilkøbskanal og kræver et særskilt abonnement for Viasat parabol-tv kunder.

Sport i tv

Med sport fra Viasat får du adgang til de største sportsbegivenheder i hele verden. Vi giver dig en intens vifte af sportsgrene i den absolutte verdensklasse. Kom tæt på nogle af verdens største sportsstjerner og følg dit yndlingshold.

Som kunde hos os får du adgang til alle topkampene, uanset hvilken sport du har lyst til at se i dit tv. Total-pakken giver blandt andet adgang til de største begivenheder indenfor fodbold, håndbold, tennis, badminton, motorsport, golf, boksning og meget mere.

Når du bestiller Total-pakken fra Viasat, får du over 10.000 timers live sport om året. Vi har alle de stærkeste rettigheder til de største sportsbegivenheder.

Få adgang til sport i dit TV

Kunne du tænke dig at få alt den bedste sport i dit tv? Bestil Total-pakken og få adgang til en masse sport. Vi har mange stærke og eksklusive rettigheder til store sportsbegivenheder. Få alt sport samlet i en suveræn tv-pakke hos os.

Hvad venter du på? Bestil en Total-pakke og se Fodbold, Håndbold, Formel 1, Australian Open, cykling, badminton og meget mere. Oplev verdensklasse underholdning på første række med Viasat Sport.

Bestil de bedste sportskanaler hos Viasat

sportens-hjemmebane.jpg

Få adgang til alt det bedste sport med Viasat

Med Total-pakken får du adgang til det bedste sport og masser af underholdning:
 

  • 59 tv-kanaler
  • 20 hd-tv-kanaler
  • Viasat Xtra tv-kanaler
  • Viaplay på computer, tablet og mobil

Find de bedste sportsoplevelser

Ugens Live sport

Bestil kanalerne

Er du en af dem som ikke kan få LIVE-sport nok, så får du et super overblik her hos Viasat.
 

Sportskanaler

Viasats sportskanaler

Sport findes mange steder og vi har samlet en stærk vifte af tv-kanaler, der sender alt det bedste sport.