Logout

Se de bedste film og serier på Canal 9 hos Viasat

Få topunderholdning i tv med Canal 9 hos Viasat

Canal 9 er tv-kanalen for dig, der er vild med en god blanding af sjove klassiske serier og fede underholdende film. Canal 9 sender lige præcis, når du har brug for det, så uanset hvornår på dagen, du tænder, kan du være sikker på at finde fed underholdning i dit tv. Canal 9 udvælger de bedste amerikanske serier, du finder på dansk tv, så her finder du altid klassiske serier.

Canal udvælger de bedste amerikanske film og serier specielt til dig, der er vild med god underholdnings-tv. Her finder du altid sjove og actionfyldte serier og krimier. Canal 9 sender stort set døgnet rundt, så uanset hvornår du vil have underholdning i dit tv, kan du tænde for Canal 9. Glæd dig til at blive underholdt med godt fjernsyn her.

På Canal 9 finder du både gode amerikanske film og underholdende serier. Det vigtigste mål få Canal 9 er at underholde dig som tv-seer, men temaet er primært krimiserier og krimifilm. Uanset hvad du er til, kan du være sikker på at finde fed underholdning på Canal 9 hos Viasat.

Relaterede kanaler

Viasat Total tilbyder det allerstørste udvalg af underholdningskanaler med alt hvad hjertet kan begære af oplevelser med såvel hjemlige som internationale celebrities, talk shows, reality shows og game shows. Vi har de bedste egenproduktioner som f.eks. Luksusfælden og Paradise Hotel, og vi sender de mest populære shows fra det store udland. Skift til Viasat Total i dag og få adgang til det bedste indenfor underholdning.

Kanal 5

Kanal 5

Her kan hele familien opleve danskproduceret underholdning lige fra Big Brother og 4-stjernet middag til Kongerne af Rømø. Man kommer også helt tæt på den kriminelle verden i Politijagt, Criminal Minds og CSI.

Kanal 4

Kanal 4

Oplev kvinders dagligdag tæt på i gribende dokumentar programmer og medrivende reality i: De Unge mødre, Mig Og Min Mor og Singleliv. Fra udlandet er der prisbelønnede serier som Greys Hvide Verden og House.

TV3 / HD

TV3 / HD

Spændende underholdning på TV3 - TV3 byder på spændende underholdning som Mit Plastikmareridt, Børnelokkerne, Luksusfælden, Robinson Ekspeditionen, Paradise Hotel og meget mere.

Bestil NU:

Viasat parabol-tv

Ring på telefon:

45 100 100


Hvorfor vælge Viasat?

  • Du får perfekt lyd- og billedkvalitet
  • Den bedste underholdning
  • Gratis levering og installation

MED PARABOL-TV FRA VIASAT FÅR DU

De bedste TV-kanaler
Adgang til stort film- og serie-arkiv
Adgang til udlejningsfilm
Mulighed for tilslutning i flere rum
TV på mobil og tablet
Viaplay streaming service