Logout

Se serier og realityprogrammer på Kanal 4 hos Viasat

De bedste serier og mest underholdende reality-programmer

På Kanal 4 finder du de bedste mest underholdende serier og reality-programmer. Her er et godt miks af klassiske amerikanske serier og nye underholdende reality-programmer fra Danmark. Tv-kanalen henvender sig primært til kvinder, men alle køn og aldre kan være sikre på at blive underholdt her. Glæd dig til at finde underholdende tv på Kanal 4.

Kanal 4 er tv-kanalen for dig, der vild med underholdende reality-programmer og gode amerikanske serier. Du finder begge dele på tv-kanalen. Her sendes tv stort set døgnet rundt, så uanset hvornår du tænder for kanalen, finder du god underholdning her. Se topunderholdning for kvinder i tv med Kanal 4.

Kanal 4

Kanal 4 er hjem for mange originale reality-programmer. Her finder du nye klassiske programmer som De Unge Mødre, Singleliv og Big Brother. I De Unge Mødre følger vi det rigtige liv og de udfordringer det medbringer at være en ung mor. I Singleliv følger vi singlerne i København og deres jagt på at finde kærlighed. I Big Brother-huset bor deltagerne i reality-programmet sammen og må ikke forlade huset. Uanset hvilket program du er til, kan du glæde dig til at blive underholdt på Kanal 4.

Relaterede kanaler

Viasat Total tilbyder det allerstørste udvalg af underholdningskanaler med alt hvad hjertet kan begære af oplevelser med såvel hjemlige som internationale celebrities, talk shows, reality shows og game shows. Vi har de bedste egenproduktioner som f.eks. Luksusfælden og Paradise Hotel, og vi sender de mest populære shows fra det store udland. Skift til Viasat Total i dag og få adgang til det bedste indenfor underholdning.

TV3 Puls

TV3 Puls

Mærk pulsen stige - God underholdning, medrivende sport, inspirerende livsstilsprogrammer, fede film og prisbelønnede serier. En kanal for både mænd og kvinder, der sætter pris på solidt indhold.

Canal9

Canal9

CANAL9 er sport, underholdning, film og serier. Her får du endnu mere fra sportens verden – krydret med en perlerække af de bedste film og serier.

TV3 / HD

TV3 / HD

Spændende underholdning på TV3 - TV3 byder på spændende underholdning som Mit Plastikmareridt, Børnelokkerne, Luksusfælden, Robinson Ekspeditionen, Paradise Hotel og meget mere.

Bestil NU:

Viasat parabol-tv

Ring på telefon:

45 100 100


Hvorfor vælge Viasat?

  • Du får perfekt lyd- og billedkvalitet
  • Den bedste underholdning
  • Gratis levering og installation

MED PARABOL-TV FRA VIASAT FÅR DU

De bedste TV-kanaler
Adgang til stort film- og serie-arkiv
Adgang til udlejningsfilm
Mulighed for tilslutning i flere rum
TV på mobil og tablet
Viaplay streaming service