Logout

Underholdning på fuld drøn på Kanal 5 hos Viasat

Få den bedste underholdning med Kanal 5 fra Viasat

På Kanal 5 finder du altid hæsblæsende underholdning. Her er et godt miks mellem egenproducerede underholdningsprogrammer og shows samt fede udenlandske film og serier. På Kanal 5 er det overordnede mål at underholde tv-seerne. Det betyder, at uanset hvilket program, der sendes, kan du være sikker på at underholdningen er i topsædet.

På Kanal 5 er tv-programmet sammensat med dig, der ser tv for at blive underholdt for øje. Det betyder, at uansat hvornår på døgnet, du tænder for Kanal 5, kan du være sikker på at blive underholdt. Kanal 5 sender det perfekte miks mellem underholdende film, klassiske serier og fede, sjove shows. Glæd dig til at finde underholdende tv på Kanal 5 hos Viasat.

På Kanal 5 finder du klassiske amerikanske film og serier sammen med gode danske underholdsprogrammer og shows. Blandt de danske shows, du finder på Kanal 5, er Ninja Warrior, hvor danske ninjas skal forsøge at komme igennem verdens sværeste forhindringsbane. Deltagerne skal være overlegne i både styrke og udholdenhed for at have en chance i forhindringsbanen. På Kanal 5 finder du også 5. Halvleg, hvor kendte danskere skal quizze og udsættes for udfordringer for at vinde aftenens show.

Relaterede kanaler

Viasat Total tilbyder det allerstørste udvalg af underholdningskanaler med alt hvad hjertet kan begære af oplevelser med såvel hjemlige som internationale celebrities, talk shows, reality shows og game shows. Vi har de bedste egenproduktioner som f.eks. Luksusfælden og Paradise Hotel, og vi sender de mest populære shows fra det store udland. Skift til Viasat Total i dag og få adgang til det bedste indenfor underholdning.

TV2 Zulu

TV2 Zulu

TV2 Zulu viser masser af de bedste danske og internationale comedyshows og står bag flere prisvindende danske comedyserier.

TV3 Puls

TV3 Puls

Mærk pulsen stige - God underholdning, medrivende sport, inspirerende livsstilsprogrammer, fede film og prisbelønnede serier. En kanal for både mænd og kvinder, der sætter pris på solidt indhold.

TV3 / HD

TV3 / HD

Spændende underholdning på TV3 - TV3 byder på spændende underholdning som Mit Plastikmareridt, Børnelokkerne, Luksusfælden, Robinson Ekspeditionen, Paradise Hotel og meget mere.

Bestil NU:

Viasat parabol-tv

Ring på telefon:

45 100 100


Hvorfor vælge Viasat?

  • Du får perfekt lyd- og billedkvalitet
  • Den bedste underholdning
  • Gratis levering og installation

MED PARABOL-TV FRA VIASAT FÅR DU

De bedste TV-kanaler
Adgang til stort film- og serie-arkiv
Adgang til udlejningsfilm
Mulighed for tilslutning i flere rum
TV på mobil og tablet
Viaplay streaming service