Logout

Den bedste tv-underholdning med serier & reality på TV3+

Topunderholdning i dit fjernsyn på TV3+ hos Viasat

TV3+ er den perfekte cocktail af underholdende, tåkrummende reality-serier, klassiske sjove serier samt populære film. Her finder du altid den fedeste underholdning til din fjernsynsaften. TV3 Plus er søsterkanal til storebroderen TV3, men her finder du endnu flere serier, endnu mere underholdende film og reality-tv hver aften. TV3+ sender både underholdningsprogrammer og sport, som du kan læse mere om.

TV3 Plus hos Viasat - underholdning og serier hele døgnet!

Med TV3+ får du dit tv-program fyldt med sjov reality-tv, underholdende serier, og masser af sport. Programmet på TV3+ er tilrettelagt med dig, som elsker underholdnings-tv for øje. Det betyder, at du får et godt miks af udenlandske serier med klassiske og nye afsnit, samt egenproducerede danske tv-serier. Da vi sender hele natten, er der aldrig pause på TV3+. Uanset hvornår du skal have dit skud underholdning, kan du tænde for TV3+.

Du finder de fedeste serier på TV3+. Her er et godt miks mellem klassiske og nyere serier - fra miniserier til marathon-serier, fra de sidste tre årtier. Med 3+ går du ikke galt i byen!

Relaterede kanaler

Viasat Total tilbyder det allerstørste udvalg af underholdningskanaler med alt hvad hjertet kan begære af oplevelser med såvel hjemlige som internationale celebrities, talk shows, reality shows og game shows. Vi har de bedste egenproduktioner som f.eks. Luksusfælden og Paradise Hotel, og vi sender de mest populære shows fra det store udland. Skift til Viasat Total i dag og få adgang til det bedste indenfor underholdning.

Kanal 4

Kanal 4

Oplev kvinders dagligdag tæt på i gribende dokumentar programmer og medrivende reality i: De Unge mødre, Mig Og Min Mor og Singleliv. Fra udlandet er der prisbelønnede serier som Greys Hvide Verden og House.

TV3 Puls

TV3 Puls

Mærk pulsen stige - God underholdning, medrivende sport, inspirerende livsstilsprogrammer, fede film og prisbelønnede serier. En kanal for både mænd og kvinder, der sætter pris på solidt indhold.

TV3 / HD

TV3 / HD

Spændende underholdning på TV3 - TV3 byder på spændende underholdning som Mit Plastikmareridt, Børnelokkerne, Luksusfælden, Robinson Ekspeditionen, Paradise Hotel og meget mere.

Bestil NU:

Viasat parabol-tv

Ring på telefon:

45 100 100


Hvorfor vælge Viasat?

  • Du får perfekt lyd- og billedkvalitet
  • Den bedste underholdning
  • Gratis levering og installation

MED PARABOL-TV FRA VIASAT FÅR DU

De bedste TV-kanaler
Adgang til stort film- og serie-arkiv
Adgang til udlejningsfilm
Mulighed for tilslutning i flere rum
TV på mobil og tablet
ViaPlay streaming service