Logout

Underholdning til hele familien på TV3 Puls

serier og livsstilsprogrammer på TV3 Puls

På TV3 Puls finder du altid topunderholdning i dit tv. Her er en god blanding af de bedste film, serier og livsstilsprogrammer. TV3 Puls sender både gode udenlandske serier og programmer med dygtige kendte værter, ligesom du finder sjove og underholdende egenproducerede livsstilsprogrammer. TV3 Puls er søsterkanal til TV3 og TV3+, men på TV3 Puls er der især fokus på livsstilsprogrammer for både mænd, kvinder og hele familien.

TV3 Puls programlægger med dig, der er vild med gode serier og underholdende livsstilvsprogrammer. Det betyder, at uanset hvornår du tænder for TV3 Puls på dit tv, finder du topunderholdning her. Der finder altid solidt indhold i dit tv med både fede film og prisbelønnede serier. Lad dig inspirere af de mange livsstilsprogrammer på TV3 Puls.

TV3 Puls sender et godt mix af egenproducerede serier og livsstilsprogrammer samt udenlandske udsendelser. Blandt de danske serier finder du Fra skrot til slot, hvor man følger en familie, der forvandler deres slidte bolig til et nyt lækkert hjem med hjælp fra dygtige eksperter. Her finder du god inspiration til, hvordan du selv kan indrette din bolig. Blandt de udelandske programmer finder du Depotjægerne. Her følger man amerikanske krejlere, som først skal handle med hinanden om at købe et forladt depot for derefter at gå på jagt efter glemte skatte i depotet. Hvis de er heldige, kan de tjene stort på at videresælge de nedlagte depoter.

Relaterede kanaler

Viasat Total tilbyder det allerstørste udvalg af underholdningskanaler med alt hvad hjertet kan begære af oplevelser med såvel hjemlige som internationale celebrities, talk shows, reality shows og game shows. Vi har de bedste egenproduktioner som f.eks. Luksusfælden og Paradise Hotel, og vi sender de mest populære shows fra det store udland. Skift til Viasat Total i dag og få adgang til det bedste indenfor underholdning.

Kanal 4

Kanal 4

Oplev kvinders dagligdag tæt på i gribende dokumentar programmer og medrivende reality i: De Unge mødre, Mig Og Min Mor og Singleliv. Fra udlandet er der prisbelønnede serier som Greys Hvide Verden og House.

TV3+

TV3s søster kanal med endnu mere underholdning og sport - TV3+ byder på spændende underholdning som Simpsons, Top Gear, Krimicentralen og masser af fodbold og Formel 1.

TV3 / HD

TV3 / HD

Spændende underholdning på TV3 - TV3 byder på spændende underholdning som Mit Plastikmareridt, Børnelokkerne, Luksusfælden, Robinson Ekspeditionen, Paradise Hotel og meget mere.

Bestil NU:

Viasat parabol-tv

Ring på telefon:

45 100 100


Hvorfor vælge Viasat?

  • Du får perfekt lyd- og billedkvalitet
  • Den bedste underholdning
  • Gratis levering og installation

MED PARABOL-TV FRA VIASAT FÅR DU

De bedste TV-kanaler
Adgang til stort film- og serie-arkiv
Adgang til udlejningsfilm
Mulighed for tilslutning i flere rum
TV på mobil og tablet
ViaPlay streaming service