Logout

Viasats profil

Læs mere om hvem Viasat er, hvad vi står for og ikke mindst i hvilken retning vi ønsker at bevæge os.

viasat-strandlodsvej.png

Viasat i Danmark

Viasat i Danmark

Viasat er et tv-distributionsselskab. Vi distribuerer alle de bedste danske og udenlandske tv-kanaler for i sidste ende at levere den bedste underholdning til dig. Det gør vi på mange forskellige platforme: vi sammensætter vores egne tv-pakker og udbyder via vores egen parabolplatform. Vi distribuerer egne tv-pakker via bredbånd på TDC’s og Waoo’s net. Derudover sælger vi tv-kanaler via andre tv-udbydere på andre distributionsplatforme som eksempelvis kabel og via lokale antenneforeninger. Hertil kommer salg af rettigheder til at vise udvalgte kanaler i offentlige fora – det gælder typisk TV3-kanalerne, hvor de store sportsbegivenheder som Champions League, Premier League, Formel1 og NFL vises.

nent-promo.png

Viasat en del af Nordic Entertainment Group

Viasat ejes af den internationale mediekoncern Nordic Entertainment Group. Nordic Entertainment Group har aktiviteter fordelt på seks kontinenter og inkluderer reklamefinansierede tv-kanaler, betalings-tv, radio og produktionsvirksomhed. I Skandinavien er Nordic Entertainment Group den største operatør inden for reklamefinansieret tv og betalings-tv. Du kan læse mere om Nordic Entertainment Group her.

Viasats egne kanaler

I Danmark har Viasat ejerskabet over en lang række betalings-tv-kanaler: Viasat Golf, Viasat Film Premiere, Viasat Film Action, Viasat Film Family, Viasat Film Hits, Viasat Series, Viasat Explore, Viasat Nature og Viasat History.

Viasat og TV3-kanalerne

TV3-kanalerne er et søsterselskab til Viasat og er ligesom Viasat ejet af Nordic Entertainment Group. Viasat varetager kanalsalg for Nordic Entertainment Group og står således for at sælge TV3, TV3+, TV3 PULS, TV3 SPORT og TV3 MAX til andre distributører – ligesom vi også sælger Viasats kanaler.

Streamingtjenesten Viaplay

Viaplay er Nordic Entertainment Group’s streamingtjeneste og Nordens førende udbyder af online underholdning i form af serier, film, sport og børneunderholdning. Viaplay blev lanceret i marts 2011 og blev i april 2014 en integreret del af Nordic Entertainment Group’s digitale afdeling, MTGx.

Offentlig visning

I Danmark sælger Viasat rettighederne til offentlig visning. Dvs., at vi sørger for at indgå aftaler med cafeer, barer, biografer og andre aktører, der ønsker at vise indhold fra de kanaler, som vi varetager kanalsalget for. Det kan du læse mere om her.