Logout

Social ansvarlighed (CSR) hos Viasat og Nordic Entertainment Group

nent-promo.png

Social ansvarlighed

Viasat er ejet af den svenske mediekoncern Nordic Entertainment Group. Hos Viasat og i Nordic Entertainment Group tager vi social ansvarlighed (CSR) alvorligt.

Læs mere på www.nentgroup.com.

reachforchange-logo.png

Reach for Change

Viasat og Reach for Change

Viasat indledte i 2014 et samarbejde med non-profit-organisationen Reach for Change, der har til formål at forbedre hverdagen for børn i Danmark.

Vi tror på, at når man samler de dygtigste kompetencer og ressourcer fra den kommercielle og socialøkonomiske sektor, så har vi rigtig gode betingelser for at skabe social forandring til gavn for sociale entreprenører og børn i Danmark.

Derfor tilbyder vi med vores inkubationsprogram nytænkende, modige og passionerede sociale entreprenører muligheden for at udvikle deres innovative metoder og arbejde til bæredygtige ventures, således at der skabes social værdi og vedvarende effekt for rigtig mange børn. Vores inkubationsprogram har en levetid på op til fem år og består af finansiering, forretningsudvikling og adgang til netværk og vores medieplatform.

GAME CHANGERS-kampagnen

I forbindelse med vores samarbejde lancerede vi for første gang i 2014 GAME CHANGERS-kampagnen, hvor Viasat, TV3 og Reach for Change søgte efter ildsjæle, der gerne ville give danske børn en bedre hverdag. Vi tror nemlig på, at der kan gøres mere for at hjælpe flere børn godt på vej. Børnene er vores fremtid, og vi skal investere i dem. Vi modtog rigtig mange forslag, hvilket vidner om, at der er mange passionerede mennesker, som gerne vil gøre en forskel for børn. Det betyder også, at der er mange, der har brug for hjælp til at få gjort deres ide til virkelighed - og vi er glade for at kunne hjælpe, hvert år!